| UUTISET | YHTEYS JA SIJAINTI | KUVAT | HINNAT & SÄÄNNÖT & PÖYTÄKARTTA |

 

ITSEPALVELUKIRPPUTORI

PÖYTÄVUOKRAT:

1 viikko 2-3 viikkoa lisäpvä
Rekkipöytä 28 € 25,20 € 4,70 €
Pieni Rekkipöytä 17 € 15,30 € 3,00 €
Pääty 15 € 13,50 € 2,50 €
Taso 16 € 14,40 € 2,60 €
Hylly 13 € 11,70 € 2,20 €


Rekkipöytä kulmassa 67 on hieman suurempi.
Siniset pöydät: Iso rekkipöytä
Vihreät pöydät: Pieni rekkipöytä
Keltaiset pöydät: Pääty / hylly
Punaiset pöydät: Taso
HUOM kuvasta poiketen, nrot 86 & 87 ovat isoja rekkipöytiä.
Pienten rekkipöytien numerot menevät kassamuutoksen myötä 91.1., 91.2. jne, eli ei ole a/b enää käytössä.

Vuokra:
Myyntipöytä vuokrataan vähintään yhdeksi jaksoksi eli 7:ksi päiväksi. Samaa pöytää vuokraamme kuitenkin enintään kolme (3) seitsemän (7) päivän myyntijaksoa kerrallaan samalle asiakkaalle. Jos pöydän vuokraamista haluaa jatkaa, tulee siitä ilmoittaa viimeistään kolme (3) päivää ennen sovitun myyntijakson loppumista. Toisen ja kolmannen myyntijakson vuokrasta annamme 10& alennuksen. Myös yksittäisiä lisäpäiviä voi ottaa hintaan 2,20 - 4,70?. Hinta riippuu pöydän koosta. Vuokran voi maksaaa alussa, tai sen voi vähentää lopputuotosta, tai maksaa kesken myyntijakson. Vuokra sisältää henkarit.

Tilitys:
Tilityksen saa hakea täältä käteisellä, aikaisintaan seuraavana arkipäivänä, kun myyntijakson on loppunut. Tilitykset arkisin 10-17:30. Tilityssummasta perimme 5% myyntipalkkion. Tilitykset annetaan henkilöllisyystodistusta vastaan vain sopimuksessa mainitulle henkilölle. Valtakirjalla voi joku toinen hakea tilityksen. Tilitämme myynnistä tulleet rahat kassakoneen antaman tilityksen perusteella. Myöhemmin mahdollisia ilmeneviä virheitä emme korvaa. Voit tarkistaa löytötavaroista onko sinne laitettu pöytäsi tavaroita. Tuotot säilyvät kolme (3) kuukautta. Tämän jälkeen kirpputorilla on oikeus pitää tuottorahat.

Tavaran tuonti/vienti:
Tavarat voi tuoda ensimmäisen myyntipäivän aamuna tai edellisenä iltana; arkisin klo 17-18 ja viikonloppuisin klo 15-16.
Tyhjennys viimeisenä myyntipäivänä arkisin klo 17:sta ja viikonloppuisin klo 15:sta mennessä. Jos henkilökunta joutuu tyhjentämään myyntipöydän, perimme siitä 7? tyhjennysmaksun. Viimeistä myyntipäivääsi voit kysellä kassalta, ja se lukee myös saamassasi sääntöpaperissa. HUOM! Auton pysäköinti kirpputorin eteen (Aren aukion puolelta kulku) on sallittu vain lastauksen ajaksi (tavaroiden jättö eteiseen hetkeksi) Sisäpihalta tulee helposti sakot joten auto kannattaa siirtää heti parkkipailalle!

Hinnoittelu:
Käytämme myytävissä tuotteissa vain Centrum Kirpputorin omia viivakoodillisia hintalappuja. Isoon rekkipöytään voimme eritellä tuotenumerot 2-3:een osaan. Jokaiseen viikon myyntijaksoon sisältyy yksi (1) 33 kappaleen hintalappu(tarra)arkki. Lisäarkeista veloitamme 0,50? / kpl. Korjatessasi hintoja tai muita tietoja, tee aina uusi hintalappu! Kassa ei myy tuotteita, joiden hintalappuihin on muutettu tietoja. Nimeä tuote ja mainitse mahdollinen vika. Merkitse hinnat 5 sentin tarkkuudella. Mainitse tuotteesta myös tuntomerkkejä ja jos on ueampi tuote samassa, merkitse kappalemäärä. Näin ollen väärinkäytösten mahdollisuus pienenee. Kun liimaat hintalapun, varmista että viivakoodiosa tulee tasaiselle alustalle ja ettei sitä peitä mikään. Vaatteisiin hintalapun kiinnitys kannattaa varmistaa hakaneulalla, nuppineulalla, ompelemalla, niittaamalla tai tekemällä pahvilapun johon liimaa tarran ja kiinnittää sitten kunnolla narulla tms, Kassalta voit lainata nuppineuloja ja hakaneuloja. Kun tuote myydään, keräämme nuppineulat ja hakaneulat kassalla pois. Ilman hintaa olevia tuotteita emme voi myydä. Hintalapuissa on tuotenumerot. Voit kirjata tuotenumerot, kuvauksen + hinnat ylös, tai ottaa kuvat hintalapuista. Tilittäessä saat erittelypaperin mistä näet erikseen, mitä tuotteita on myyty.

Myynti:
Piraattituotteiden ja muiden laittomien tuotteiden myynti on ehdottomasti kielletty! Elintarvikkeiden, tupakan, alkoholin ja K-18 tuotteiden (aikuisviihde) myynti on kielletty. Tavaroiden on sovittava pöytään. Terävät / vaaralliset esineet pitää laittaa vitriiniin (ilmaisessa käytössä). Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! Kaikki myytävät tuotteet ovat myyjän vastuulla. Emme vastaa rikkoontuneista tai hävinneistä tavaroista. Hälyttimiä saa kassalta. Arvokkaammat pienehköt tavarat kannattaa tuoda vitriineihin, johon vain kassalla on avain. Vitriinien käyttö on ilmaista. Myöskin kahta koruseinää voi käyttää maksutta koruja varten. Kaikki tuotteet maksetaan kassalle. Myyntijakson päätyttyä voit lahjoittaa myymättömät tuotteet kirpputorille.

Myyntipöydän hoito:
Myyntiä edistääksesi huolehdithan myyntipöytäsi siisteydestä. Pöytäsi myy paremmin jos pidät sen järjestyksessä. Kassalta saa pieniä koreja ja rasioita pikkutavaroille, ja henkareita on käytettävissä laatikoissa. Tavaroiden säilytys lattialla ehdottomasti kielletty. Tavarasi eivät saa ulottua pöydältä käytävän puolelle. Henkilökunnalla on oikeus vähentää tavaroita tai vaatteita, mikäli niitä on ahdettu liikaa myyntipaikalle. Tästä perimme viiden (5) euron€ käsittelymaksun. Tarkistathan että hintalaput ovat kunnolla kiinni. Hintalaputtomat tuotteet siirrämme löytötavarapöytäämme. Säilytämme löytötavaroita 2 viikkoa.

Siivouspalvelu:
Siivouspalvelu on kolme (3) euroa viikko, tai 0,50 euroa päivä. Järjestämme pöytäsi kerran päivässä. Jos jatkat pöytääsi, muista myös ilmoittaa siivouspalvelusta!

Hälyttimet/kamerat:
Kassalta voi vuokrata hälyttimiä hintaan 0,20 euroa kpl. Pyydä hälytinasioissa neuvoa kassalta. On suositeltavaa laittaa hälytin kaikkiin vähänkin arvokkaampiin tuotteisiin. Kun tyhjennät pöytäsi, muista tuoda hälyttimet irroitettavaksi! Kassan läheisyydessä oleviin vitriineihin on myös mahdollista laittaa arvokkaampia tavaroita, kuten koruja, elektroniikkaa, astioita jne ilmaiseksi. CD- ja DVD- levyt voi tuoda maksutta kassalle säilytykseen (kansineen päivineen). Kirjoitamme hintalappuun säilytysnumeron ja kannet palautetaan pöytään.

Huomioithan:
Kannattaa kierrellä ja katsella muita pöytiä sillä ihmiset siirtelee tavaroita ja vaatteita usein toisten pöytiin. Lisäksi sovituskoppien luona olevaan rekkitelineeseen ihmiset jättää sovittamiansa vaatteita.

Muista käydä järjestelemässä pöytääsi, se myy huomattavasti paremmin kun ei ole sotkunen! Älä laita pöytääsi liikaa tavaraa, ei kannata ihan tupaten täyteen laittaa, voit lisätä tavaraa vaikka päivittäin sitä mukaa kun myymme! Arvotavarat vitriiniin, arvokkaille vaatteille hälytin! Koruseiniä voi käyttää koruja varten! Pienten korien käyttö ilmaista! Varmista hintalappujen kiinnistys! Muista kirpputori hinnat tuotteille! Hyviä myyntejä!

AVOINNA: Ma-Pe: 10-18, LA: 10-16, SU: 12-16. OSOITE: Ilmarisenkatu 2, 40100 JKL. EMAIL: info@centrum-kirpputori.com