| UUTISET | YHTEYS JA SIJAINTI | KUVAT | HINNAT & SÄÄNNÖT & PÖYTÄKARTTA |

 

ITSEPALVELUKIRPPUTORI

PÖYTÄVUOKRAT:

1 viikko 2-3 viikkoa lisäpvä
Rekkipöytä 28 € 25,20 € 4,70 €
Pieni Rekkipöytä 17 € 15,30 € 3,00 €
Pääty 15 € 13,50 € 2,50 €
Taso 16 € 14,40 € 2,60 €
Hylly 13 € 11,70 € 2,20 €


Rekkipöytä kulmassa 67 on hieman suurempi.

Vuokra:
13,00-28,00 € / 7 päivää (sis. alv 24%). Myyntipöytä vuokrataan lyhimmillään seitsemäksi päiväksi = yksi viikko. Sen jälkeen voi jatkaa toisen ja kolmannen viikon tai ottaa yksittäisiä lisäpäiviä hintaan 2,20- 4,70€. Jatkosta pitää muistaa ilmoittaa ennen viimeistä ilmoituspäivää, jonka kirjoitamme sääntöpaperiin mukaan. Vuokran voi maksaa samalla, kun tekee sopimuksen, tai kesken myyntijakson, tai sen voi vähentää tuotosta aina myyntijakson loputtua. Myös hintalappujen ja hälyttimien hinnat voidaan vähentää lopputuotosta. Myynnin saldoa voitte kysyä päivittäin kassalta, tai sähköpostilla / tekstiviestillä.

Tilitys:
Myyntipaikan tilitys tapahtuu myyntijakson päätyttyä, seuraavana arkipäivänä, tai joku toinen arkipäivä. Rahat säilyvät 3kk. Viikonloppuisin ei ole tilitystä. Tilityssummasta perimme 5,00% myyntipalkkion. Tilitämme myynnistänne tulleet rahat kassakoneen antaman tilityksen perusteella. Erittelyä ei ole mahdollista saada. Myöhemmin ilmeneviä virheitä emme korvaa.

Tavaran tuonti/vienti:
Pöydän voit varata joko sähköpostitse, puhelimitse, tai käymällä paikanpäällä. Tavarat voi tuoda ensimmäisen myyntipäivän aamuna tai edellisenä iltana; arkisin klo 17-18 ja viikonloppuisin klo 15-16. Auton saa pysäköidä eteen vain siksi ajaksi kun lastaa tavarat sisäpuolelle. Auto kannattaa heti siirtää parkkipaikalle, tai saa helposti sakot. Kannattaa tulla kirjoittamaan sopimus ennenkun aloittaa, niin saa hintalappuja mukaan. Henkarit saat meiltä.
Tyhjennys viimeisenä myyntipäivänä arkisin klo 17:sta ja viikonloppuisin klo 15:sta mennessä. Jos joudumme tyhjentämään pöydän, veloitamme siitä 7 euroa. Viimeistä myyntipäivääsi voit kysellä kassalta, ja se lukee myös saamassasi sääntöpaperissa. Jos haluat jatkaa pöytääsi, siitä tulee ilmoittaa meille viimeistään 3 päivää ennen. Viimeinen ilmoituspäivä lukee myös sääntöpaperissa.

Hinnoittelu:
Käytämme myytävissä tuotteissa vain Centrum Kirpputorin omia viivakoodillisia hintalappuja. Jokaiseen viikon myyntijaksoon sisältyy yksi (1) 33 kappaleen hintalappu(tarra)arkki. Lisäarkeista veloitamme 0,50€ / kpl. Korjatessasi hintoja tai muita tietoja, tee aina uusi hintalappu! (ei ale- prosentteja, meiltä saat -50% alelapun pöytääsi ilmaiseksi). Kassa ei myy tuotteita, joiden hintalappuihin on muutettu tietoja. Nimeä tuote ja mainitse mahdollinen vika. Merkitse hinnat 5 sentin tarkkuudella. Mainitse tuotteesta myös tuntomerkkejä ja merkitse kappalemäärä hintalappuun, mikäli myyt usean tuotteen samassa setissä. Näin ollen väärinkäytösten mahdollisuus pienenee. Jos haluat, että tuotteidesi hintalaput kerätään, myymme tähän tarkoitukseen keltaisia lappuja, jotka keräämme. (0,20cent/33kpl) Erittelyä myydyistä tavaroista ei meidän ohjelmalla voi tehdä. Vaatteisiin laitettavan hintalapun kiinnitys kannattaa varmistaa hakaneulalla, nuppineulalla, ompelemalla, niittaamalla tai tekemällä pahvilapun johon liimaa tarran ja kiinnittää sitten kunnolla narulla tms, koska vaikka se on tarra, se ei pysy vaatteessa kunnolla kiinni. Kassalta voit lainata nuppineuloja ja hakaneuloja. Kun tuote myydään, keräämme ne kassalla pois. Ilman hintaa olevia tuotteita emme voi myydä. Kun liimaat hintalapun, varmista että viivakoodiosa tulee tasaiselle alustalle ja ettei sitä peitä mikään. Huom, jos hinnoittelet kirjoja, laitathan hintalapun sisäkanteen!

Myynti:
Piraattituotteiden ja muiden laittomien tuotteiden myynti on ehdottomasti kielletty! Elintarvikkeiden, tupakan, alkoholin ja K-18 tuotteiden (aikuisviihde) myynti on kielletty. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! Kaikki myytävät tuotteet ovat myyjän vastuulla. Emme vastaa rikkoontuneista tai hävinneistä tavaroista. Hälyttimiä saa kassalta. Arvokkaammat pienehköt tavarat kannattaa tuoda vitriineihin, johon vain kassalla on avain. Vitriinien käyttö on ilmaista. Myöskin kahta koruseinää voi käyttää maksutta koruja varten. Kaikki tuotteet maksetaan kassalle.

Myyntipöydän hoito:
Myyntiä edistääksesi huolehdithan myyntipöytäsi siisteydestä. Pöytäsi myy paremmin jos pidät sen järjestyksessä. Siivouspalvelu. Järjestämme pöytäsi kerran päivässä, ja siivouspalvelu on 3 euroa / vko. Tavaroiden säilytys lattialla ehdottomasti kielletty. Tämä koskee myös kasseja ja laukkuja joissa tuot tavarat. Tavarasi eivät saa ulottua pöydältä käytävän puolelle. Henkilökunnalla on oikeus vähentää tavaroita tai vaatteita, mikäli niitä on ahdettu liikaa myyntipaikalle. Tästä perimme kolmen euron€ käsittelymaksun. Tarkistathan että hintalaput ovat kunnolla kiinni. Säilytämme löytötavaroita 2 viikkoa.

Hälyttimet/kamerat:
Suosittelemme laittamaan hälyttimet tuotteisiin joiden arvo on yli 10? ! Arvolasit ja korut voi laitta ilmaiseksi vitriiniin. Kassalta voi vuokrata hälytysnappeja ja –tarroja 0,20 €/kpl Pyydä tarvittaessa hälytinasioissa neuvoa kassalta. Meillä on nauhoittava kameravalvonta.

Huomioithan:
Kannattaa kierrellä ja katsella muita pöytiä sillä ihmiset siirtelee tavaroita ja vaatteita usein toisten pöytiin. Lisäksi sovituskoppien luona olevaan rekkitelineeseen ihmiset jättää sovittamiansa vaatteita. Me palauttelemme kyllä tavarat ja vaatteet oikeille paikoilleen aina kun huomaamme.

MUISTA KÄYDÄ JÄRJESTÄMÄSSÄ PÖYTÄÄSI! ÄLÄ LAITA PÖYDÄLLE LIIKAA TAVARAA! ARVOTAVAROILLE HÄLYTIN/VITRIINIIN! KORUSEINIÄ VOIT KÄYTTÄÄ KORUJA VARTEN! PIENIEN KORIEN KÄYTTÖ ILMAISTA! VARMISTA HINTALAPPUJEN KIINNITYS!

AVOINNA: Ma-Pe: 10-18, LA: 10-16, SU: 12-16. OSOITE: Ilmarisenkatu 2, 40100 JKL. EMAIL: info@centrum-kirpputori.com